website_xclusive-event

De (E)Xclusive website!

Xclusive event in Eindhoven met een Xclusive-website

Op 13 Januari 2017 zal de eerste editie van XCLUSIVE plaats gaan vinden en een exclusief feest, heeft een exclusieve website nodig! Ronny Sanders van Xclusive Event benaderde Developid en wilde in korte tijd online. Voor DevelopID is snel schakelen één van de kernwaarden en het project werd met beide handen aangegrepen. De website was binnen 3 weken online waarbij Ronny zelf de content heeft geschreven.

Wat is Xclusive Event?

XCLUSIVE is een evenement dat zich onderscheidt door de exclusieve touch die het evenement draagt! Deze komt tot uiting door de combinatie van de entourage van Club Xi, een schitterende entrance met gratis champagne, een ruim aanbod aan VIP tafels, sexy entertainment en bovenal een dikke line-up aan artiesten en DJ’s. Kortom, dé combinatie voor een fantastische avond en een ultieme beleving!

Website

Ronny had de ambitie om zelfstandig een evenement te organiseren. DevelopID heeft hem geholpen in het gehele traject. Van de keuze voor de domeinnaam, de hosting van de website, de ontwikkeling en de complete technische en visuele inrichting van zijn website. De website ziet er fantastisch uit op zowel smartphones, desktops als smart-televisies en sluit perfect aan bij de boodschap van Xclusive Event. Het complete traject van idee tot aan lancering heeft slechts 3 weken in beslag genomen.Dit is mede te danken aan de duidelijke visie van Ronny en het doel van de website.

Bezoek de website