Naast het ontwikkelen van websites houden wij van grafisch ontwerpen en huisstijl-ontwikkeling. Wij verzorgen het complete plaatje. Onze missie sinds onze start is om uw business er professioneel en aantrekkelijk uit te laten zien. Opvallen, met oog voor detail. Met andere woorden maken wij jouw logo, huisstijl en/of website op maat, voor een goede prijs en erg snel. Wij hebben een creatieve kijk op online marketing!

Hoe gaat logo-ontwerp in zijn werk?

Hieronder staan de stappen beschreven naar een nieuw logo-ontwerp.

Stap 1 – Wij komen bij u op bezoek

Nadat we contact gelegd hebben of elkaar ergens hebben ontmoet, komen wij op bezoek om een beter beeld te krijgen van de organisatie. Ook in het geval van een ZZP-er maken wij graag op locatie kennis. In veel gevallen voelen mensen zich daar thuis en geven ze zichzelf meer ruimte om hun mening te uiten. Tijdens het gesprek zal besproken worden wat het logo dient uit te stralen en mag er aangegeven worden wat belangrijk is. Het is ook mogelijk om uit vijftig logo’s, de mooist vijf te kiezen. Op deze manier hebben wij voldoende input om een start te maken met het ontwerp.
Een goede huisstijl is doorgevoerd in alle uitingen van de organisatie.

STAP 2 – U LAAT ZIEN WAT U MOOI VINDT

U geeft ons een indruk van logo’s die u mooi vindt of bijvoorbeeld een moodboard (ook wel sfeerbord genoemd). Dit laat zien welke sfeer u wilt creëren en wat u zou willen uitstralen. U kunt natuurlijk proberen uit te leggen wat u van plan bent met die bepaalde ruimte, maar dit gaat veel gemakkelijker met afbeeldingen, kleurstalen en monstermaterialen. Die zeggen zoveel meer dan woorden!

STAP 3 – 1E ONTWERP-RONDE

Wij doen onze uiterste best om uw woorden te vertalen in beeld. U krijgt van ons tijdens de 1e ontwerp-ronde 8 of 9 vrije ontwerpen. Aan u de taak om er twee te kiezen die het dichtst zitten bij wat u wilt uitstralen. Zit er niets voor u bij? Dan krijgt u 9 nieuwe ontwerpen!

STAP 4 – 2E ONTWERP-RONDE

Wij verwerken uw feedback en komen opnieuw met 6 nieuwe ontwerpen. Deze zijn op basis van de twee eerder gekozen logo’s. De ontwerpen komen grotendeels overeen met uw verwachting alleen zijn er nog een aantal kleine puntjes…

STAP 5 – 3E ONTWERP-RONDE

Dit is de laatste ronde waarbij alle punten zijn verwerkt en er hoofdzakelijk variaties ontstaan in kleur en bijvoorbeeld het lettertype (font).

STAP 6 – OPLEVERING

Nadat het definitieve logo is gekozen en goedgekeurd, voeren wij het door in de rest van de huisstijl en passen we het toe op het drukwerk (enveloppen, visitekaartjes, briefpapier, etc). Deze ontwerpen kunnen ook worden herzien en worden aangepast tot deze helemaal overeenkomen met uw wensen. U ontvangt van ons alle bronbestanden.

Neemt u contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend de opties. In veel gevallen leveren wij een complete huisstijl op in 10 uur.