Ik ben Geert van der Heijden, marketing-automation & branding specialist. Als enthousiaste Brabantse ondernemer ontwikkel ik samen met mijn team klantgerichte merk-optimalisatie in de vorm van online oplossingen.

Het doel is langdurig verwonderen en daarmee relaties op te bouwen met tevreden klanten als resultaat. Zij hebben de ambitie om online te groeien en processen klantgerichter in te richten, met gedreven & betrokken personeel. Zo ontstaan merken die sterker zijn (dan hun concurrenten) en organisaties die tijd reserveren voor hun tevreden klanten. Wij maken bedrijven klaar voor de mondige consument van nu met veelzijdige kennis en onbegrensde creativiteit binnen uniforme toepasbaarheid! Hoe dat in zijn werk gaat, lichten we graag persoonlijk toe.
[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeIn” entry_delay= “2” entry_duration= “2” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “scroll” scroll_offset= “75” custom_css_class= “”]

workshop

[edsanimate_end]

Blijf up-to-date

Met ruim tien jaar ervaring in online marketing, geven wij invulling aan diverse online media-budgetten. Het online landschap blijft veranderen en het blijft een uitdaging om op de hoogte te zijn en goed in te spelen op trends en ontwikkelingen. DevelopID helpt u hier graag bij.

Van jongs af aan online

De interesse voor computers en techniek begon ooit met programmeren in Q-basic op een 386, waarbij de ‘surfbeperking van KPN’ met een stukje custom code gemakkelijk werd omzeild. Das was het begin van iets wat later uitgroeide tot zelf websites maken van eigen auto-projecten, voor de lokale sportverenigingen en vrienden uit mijn omgeving. Altijd met veel plezier, waarbij de lat steeds hoger moest. Kan niet, bestaat niet.

Inmiddels brede Ervaring

Na ervaring te hebben opgedaan bij Wolters Kluwer, in de makelaardij, de automotive en evenementenbranche werd het tijd om in het diepe te springen en werd DevelopID geboren. Veel geleerd en dit doen we nog steeds elke dag. Wij leren van ieder project en van elke afspraak met een klant. Door het bijwonen van (online) evenementen, het lezen van (online) vakbladen en zelf dingen tot op de bodem uitzoeken blijven we op de hoogte. Daarnaast werken we samen met andere specialisten om altijd tot een waardevolle oplossing te komen.

Developid-strategie

De basis van elke samenwerking ontstaat door te luisteren naar klanten, weten wat zij belangrijk vinden en erachter komen waar zij goed in zijn. Wij ontwikkelen Ideeën en Identiteiten die website-bezoekers overtuigen klant te worden. Vervolgens de leuke taak om van die klanten promoters te maken!

U krijgt antwoord op vijf vragen:
1 Hoe zoeken potentiële klanten op internet naar uw producten en diensten?
2 Welke content vinden vinden ze?
3 Wat vinden ze daarvan?
4 Wat verwachten ze?
5 Hoe kunnen die verwachtingen overtroffen worden?

3d business arrow step staircase infographics. Vector illustration. Can be used for workflow layout, banner, number options, step up options, web design, diagram.

Neem maatregelen!

Zorg dat uw bedrijf goed te vinden is en dat uw doelgroep ook vindt, wat zij zoeken!
U kunt dit doen op eigen kracht of met hulp van DevelopID.

U kunt ons 8 uur per jaar, per maand, per week of 8 uur per dag inzetten.

Wij bouwen graag uw nieuwe website, verhogen uw vindbaarheid en ontwerpen uw nieuwe logo en huisstijl. Daarnaast verhogen we graag uw kennis op online gebied.

Volg een workshop, vraag een offerte aan of neem direct contact op.locatie