DOMEINNAAM-kopenEen (nieuwe) website
Uw website kan verschillende doelen hebben. De website kan ondersteunend en informerend zijn over uw producten en/of diensten die u levert of de website kan het centrum zijn van uw inkomsten. In beide gevallen kunt u bij Developid terecht voor een passende oplossing.

Wilt u een website? Beantwoord dan de volgende vragen:

[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeIn” entry_delay= “3” entry_duration= “2” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “scroll” scroll_offset= “75” custom_css_class= “”]- Weet u wie uw doelgroep is?
– Welke functionaliteiten dient de website te bevatten?
– Heeft u reeds een huisstijl of wilt u een complete nieuwe huisstijl?
– Wilt u de website zelf aan kunnen passen?
– Wilt u dat klanten producten kunnen kopen en afrekenen via de website?[edsanimate_end]

Heeft u één of meerdere van bovenstaande vragen met ‘nee’ beantwoord dan raden wij u aan om een orienterend gesprek aan te gaan. Wij leggen u uit wat belangrijk is bij de bouw van een website!
Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

Dit kan al binnen 24 uur maar de praktijk leert dat als u kritisch bent op de vormgeving en functionaliteiten dit eerder 24 dagen in beslag neemt. Het begint allemaal met een sitemap. Een sitemap is een overzicht van de pagina’s die de website moet bevatten, welke in het menu dienen te worden opgenomen, welke pagina’s in een submenu dienen te verschijnen en welke pagina’s verborgen dienen te worden.