Web

Website Bedrijvenparc Spaarpot

Bedrijvenparc Spaarpot in Geldrop is een centraal gelegen bedrijvencentrum met een totale oppervlakte van ca. 25.000 m2 inclusief expeditie- en parkeerterrein. Het bedrijvencentrum is opgedeeld in Kantoorunits, Productie-units en Opslagunits en anno 2017 kan een verhuurlocatie niet meer zonder website. Er werd contact gezocht met DevelopID en binnen 4 weken stond er een prachtig domein online!

Website

De beheerder en eigenaar van Bedrijvenparc Spaarpot had de behoefte om zelf de website (gedeeltelijk) te kunnen beheren. Hij wilde de vrijheid behouden om zelf de beschikbaarheid van de bedrijfsunits aan te passen op de website, zonder allerlei moeilijke codes en poespas. Ook eenvoudig foto’s van het Bedrijvenparc toevoegen en de bedrijven die er op dit moment huren, wilde hij met een muisklik kunnen aanpassen.

WordPress CMS: Zelf content beheren

DevelopID heeft een custom-CMS gemaakt op basis van WordPress waarbij dit allemaal mogelijk is. Van de keuze voor de domeinnaam, de hosting van de website, de ontwikkeling en de complete technische en visuele inrichting van zijn website én het schrijven van de content. De website ziet er fantastisch uit op zowel smartphones, desktops als smart-televisies. Het complete traject van idee tot aan lancering heeft slechts 4 weken in beslag genomen.
Bezoek de website