web_lancering1

De website en huisstijl van Eindhoven Personal Training!

Passie voor sporten

Wanneer jij positief wilt veranderen is dat ontzettend knap en tegelijk uitdagend. Het doorbreken van gewoontes en aannemen van nieuwe denkwijzen valt niet mee. Zeker niet om dat alleen te doen. Eindhoven Personal Training helpt u daar graag bij.

Website & Huisstijl – Idea & ID

Erwin van Hoorn had de ambitie om zelfstandig als personal trainer aan de slag te gaan. DevelopID heeft hem geholpen in het gehele traject. Van de keuze voor de domeinnaam, de ontwikkeling van het logo en de complete technische en visuele inrichting van zijn website. De website ziet er fantastisch uit op zowel smartphones als smart-televisies en sluit perfect aan bij de boodschap van Eindhoven Personal Training. Het complete traject van idee tot aan lancering heeft 7 weken in beslag genomen.

DevelopID hielp Eindhoven Personal Training met het vormgeven van het bedrijfslogo en de complete website. Binnen 7 weken was de complete huisstijl klaar en stond de website live. Met vele speciale effecten en een prachtige weergave op zowel smartphone als desktop.

Bezoek de website