Website Bee-Improve

Bee-improve is opgericht om andere organisaties beter en duurzamer te maken. Door hun expertise en ervaring te delen en over te dragen brengen zij andere organisaties in staat te verbeteren. Zij kwamen met de vraag om niet alleen een website te bouwen, maar die ook in te zetten voor lead-generatie. Binnen 8 weken was de website live, naar volledige tevredenheid van Bee-improve. De focus lag op design, presentatie op mobiel en laadtijd.

Website

Dirk de Jong, oprichter en eigenaar van Bee-Improve had de behoefte om zelf de website (gedeeltelijk) te kunnen beheren. Hij wilde de vrijheid behouden veel aan te kunnen passen op de website, zonder allerlei moeilijke codes en poespas. Ook eenvoudig foto’s of een nieuw e-paper toevoegen, wilde hij met een muisklik kunnen doen.

WordPress CMS: Zelf content beheren

DevelopID heeft een custom-CMS gemaakt op basis van WordPress waarbij dit allemaal mogelijk is. Van de keuze voor de domeinnaam, de hosting van de website, de ontwikkeling en de complete technische en visuele inrichting van zijn website én het schrijven van de content. De website ziet er fantastisch uit op zowel smartphones, desktops als smart-televisies. Het complete traject van idee tot aan lancering heeft slechts 8 weken in beslag genomen.

Bezoek de website