Een logo, een slogan, een website, belettering op auto’s , posts op social media, advertenties in vakbladen….Alle uitingen van een bedrijf maken onderdeel uit van de huisstijl. Wij verzorgen het complete plaatje door uw bestaande (of vernieuwde huisstijl) effectief door te voeren in uw (standaard)uitingen. Onze missie sinds onze start is om uw business er professioneel en aantrekkelijk uit te laten zien en het maximale halen uit iedere uiting.

Opvallen, met oog voor detail.
Met andere woorden maken wij uw huisstijlgids op maat met een creatieve kijk op online marketing, die past bij de waarden en normen van uw organisatei

Herkenbaarheid. Hoe gaat het in zijn werk?

Hieronder staan de stappen beschreven naar een nieuwe consitente (corporate) huisstijl.

Stap 1 – Wij komen bij u op bezoek / Meeten online

Nadat we contact gelegd hebben of elkaar ergens hebben ontmoet, komen wij op bezoek om een beter beeld te krijgen van de organisatie. Ook in het geval van een ZZP-er maken wij graag op locatie of via Microsoft Teams kennis. Tijdens het gesprek zal besproken worden wat het bedrijf dient uit te stralen en welke elementen belangrijk zijn. Een goede huisstijl is doorgevoerd in alle uitingen van de organisatie en is de basis voor “het bedrijfsverhaal”, wij noemen dat “The True Story”.

STAP 2 – Plan van aanpak

We bepalen vooraf de doelen, de doelgroep en bijbehorende verwachtingen. Vervolgens komen wij met een voorstel om deze verwachtingen te overtreffen, zodat uw klanten, promotor worden dan uw organisatie. U krijgt van ons tijdens 4-6 ontwerpen van uiteenlopende objecten. Aan u de taak om er twee te kiezen die het dichtst zitten bij wat u wilt uitstralen, wat aansluit bij de verwachtingen van de doelgroep.

STAP 3 – Oplevering & implementatie

Nadat de huisstijl is goedgekeurd, voeren wij het door in de rest van de huisstijl en passen we het toe op uw drukwerk (enveloppen, visitekaartjes, briefpapier, etc). Deze ontwerpen kunnen ook worden herzien en worden aangepast tot deze helemaal overeenkomen met uw wensen. U kunt dit ook elders beleggen of in eigen beheer doen. U ontvangt van ons alle bronbestanden en een huisstijlgids die door uw toeleveranciers gebruikt kunnen worden.

STAP 4 – Campagne + Onboarding

Uw nieuwe stijl is reden voor een feestje. Neem uw personeel en klanten hierin mee! Wij hebben ervaring in het goed lanceren en neerzetten van krachtige merken. Neemt u contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend de opties.