Website optimalisatie zodat uw website vindbaar is via Google!

Goed vindbaar zijn op Google is mogelijk voor zowel grote als kleine bedrijven!

Websiteoptimalisatie (Search Engine Optimalisation; SEO) zorgt ervoor dat uw website optimaal is afgestemd op de verschillende zoekmachines op internet. Goed gevonden worden in Google, Bing en andere zoekmachines kan uw onderneming tot een succesvol bedrijf maken. Slecht vindbaar zijn of te dure advertentie-campagnes kan zorgen voor een snel faillissement. Maak de juiste keuze!

Wat is website optimalisatie

Website Optimalisatie is een proces waarbij uw website geoptimaliseerd wordt voor Zoekmachines (zoals Google, Bing etc). Zowel de weergave als de positie in de zoekresultaten. Daarnaast dienen bezoekers een actie te kunnen ondernemen, waarmee je “aantoont” dat de gevonden content, relevant is. via Wanneer u website-optimalisatie alleen toe zou passen om een betere positie in de zoekresultaten te krijgen, komt u bedrogen uit. Met een hoog aantal adverteerders en veel reeds geindexeerde webpagina’s, is “bovenaan staan” een utopie.

Wanneer uw website niet goed wordt gevonden is de kans klein dat nieuwe potentiële klanten uw website gaan vinden. U zult dus zichtbaar moeten zijn voor uw doelgroep.


Zoekmachineadvertenties (SEA; Search Engine Advertising) zorgen ervoor dat u direct bovenaan in de zoekmachine zal worden weergegeven indien u het hoog bod heeft op een zoekterm. De gesponsorde resultaten binnen Google zijn advertenties de ingesteld worden via Google Adwords. U kunt hiervan ook gebruik maken en hiervoor een maximaal (dag-)budget beschikbaar stellen. Wij ondersteunen u hier graag in waarbij de ROI (Return On Investment) centraal staat.

[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeIn” entry_delay= “2” entry_duration= “2” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “scroll” scroll_offset= “75” custom_css_class= “”]Hier ziet u het effect van de posities binnen Google.
[edsanimate_end]

Betaalde vindbaarheid

Elke keer wanneer een bezoeker op zo’n advertentie klikt, kost dit geld voor de ondernemer van de advertentie. Hij krijgt door de klik een bezoeker op zijn website. De kosten van de klik zijn afhankelijk van een groot aantal factoren en voor bijna iedere gebruiker anders. De hoogte van dit bedrag per klik is hoofdzakelijk afhankelijk van het aantal bedrijven dat graag op de eerste plaats wil staan, de relevantie met de zoekterm en de organische concurrentie.

De daadwerkelijke positie van de website is nummer 1 (bovenaan) op het moment dat hij/zij bereid is om € 0,01 meer te betalen dan organisatie nummer 2, voor de klik wil betalen.

Zorg dat uw websitepagina’s optimaal gevonden worden op internet, op eigen kracht of met hulp van Developid.nl!