Wij houden van deadlines en wij houden ons aan de deadlines!

De grootste uitdaging in het opleveringsproces is de planning. Hoe verkrijgen wij alle input omgezet in een goed weergegeven website die mooi is vormgegeven? DevelopID maakt hiervoor gebruik van backward planning. U stelt vooraf vast wanneer de lancering idealiter zou moeten plaatsvinden. Wij rekenen vanaf die datum terug wat er moet gebeuren om die deadline te halen en welke input wij daarvoor nodig hebben. Daarnaast bespreken we de ideale communicatievorm tijdens de ontwikkeling van de website.
Dit kan per e-mail, via een afgesloten blog, per telefonisch of face-2-face. In veel gevallen is het een combinatie van eerder genoemde mogelijkheden.
Grote voordeel hiervan is dat u het hele proces vooraf regisseert en niet achteraf administreert en corrigeert. Met DevelopID geeft u alle betrokkenen het stuur in eigen hand door taken te verdelen en deadlines in te stellen, zodat iedereen automatisch een melding krijgt als ze actie moeten ondernemen. Hiermee houdt u het proces transparant en vergroot u de tevredenheid van alle betrokkenen.

12whatsapp

Wilt u snel een website, neem direct contact op!