Wij praten duidelijke taal en betrekken onze klanten bij de projecten. Indien zij alles willen weten, nemen wij de tijd om alles uit te leggen. Via workshops komen wij maandelijks, wekelijks of direct op locatie langs om uitleg te geven en inzicht te creëren.

Willen ze direct resultaat, dan schakelen wij snel en sturen wij een bericht wanneer de testversie live staat.

Het is voor de meeste klanten niet relevant hoe iets werkt, als het maar werkt. Dat is onze ervaring.

[edsanimate_start entry_animation_type= “pulse” entry_delay= “0” entry_duration= “13.5” entry_timing= “linear” animation_repeat= “10” keep= “yes” animate_on= “load” scroll_offset= “” custom_css_class= “”]broncode[edsanimate_end]

Wil je toch weten wat code is?

HyperText Markup Language (afgekort HTML) is een op SGML gebaseerde opmaaktaal voor de specificatie van documenten, voornamelijk bedoeld voor het world wide web. Het is de standaard opmaaktaal voor webpagina’s. Documenten in HTML kunnen geopend en gelezen worden door een webbrowser om vervolgens als webpagina weergegeven te worden. HTML-documenten bevatten op de eerste plaats semantische structuur en tekstuele inhoud van een webpagina; de opmaak en visuele weergave kunnen er ook in worden beschreven, maar daar wordt gewoonlijk CSS voor gebruikt.

bron: wikipedia

Wij werken in diverse code-talen om de website uiteindelijk prachtig weer te geven alle schermformaten. De coderingen die wij beheersen zijn onder andere:

html
CSS
java-logo

Wij werken met diverse platformen om de website daadwerkelijk te bouwen. Welk platform er gekozen wordt is afhankelijk van de complexiteit van het project en de wensen van de klant. De platformen waar wij dagelijks mee werken zijn:

wordpress
drupal
oneditor