Yoeri Veerkamp van Dakgootvoordeel.nl over DevelopID:

Dakgoovoordeel heeft 1 verkoop kanaal: Google. We hadden het idee dat we via betaalde Google-advertenties altijd bovenaan moesten staan. Door de duidelijke uitleg hebben we tijdens de workshops de campagnes steeds bijgesteld. Niet alleen de kosten per klik zijn enorm gedaald maar ook het aantal conversies blijft stijgen. Hierdoor kunnen we onze producten scherp prijzen en daar profiteren onze klanten van!

Responsive web design concept in laptop tablet computer smartpho

400% meer rendement uit budget

Dakgootvoordeel groeit elke dag en dat komt doordat zij werken met passie, met de klant meedenken en de focus leggen op online marketing. Vanaf de oorsprong van het bedrijf tot de groei van volledige volwassenheid was DevelopID nauw betrokken. Met workshops per maand steeg het rendement van de betaalde campagnes met maar liefst 400%.

Dit resultaat is behaald binnen 30 maanden en hiervan profiteert Dakgootvoordeel nog iedere dag. Door meer inzicht en goede A/B -testen weten zij inmiddels op basis van iedere zoekopdracht, of de persoon serieus van plan is om te kopen of op zoek is naar algemene informatie.

Door het behaalde resultaat in het verleden is DevelopID uitgegroeid tot een ware sparringspartner. In 2016 komt DevelopID maandelijks op bezoek voor een workshop op maat en worden de campagnes nog verder aangescherpt. Het bedrijf is gegroeid van 1 naar 20 medewerkers in 4 jaar tijd!

DevelopID is ervan overtuigd dat Dakgootvoordeel met deze focus, de marktleider gaat worden in Nederland.

Bezoek de webshop