Op basis van o.a. uw bedrijfsprofiel, de markt waarin u zich bevindt en de uitstraling van uw bedrijf schetsen wij drie stromingen. Op basis van de stroming die het best aansluit, doen wij drie logo-voorstellen. Dit is de basis voor het definitieve logo

Bent u ook op zoek naar een nieuwe identiteit voor uw bedrijf of product?
Wij denken graag met u mee.
Wij verzorgen het complete plaatje.

Naast het ontwikkelen van websites houden wij van grafisch ontwerpen en huisstijl-ontwikkeling.

Maar een passend logo, een aansprekende kleurstelling (zowel online las offline) en typografie (lettertypen) zijn belangrijk.. Een goede huisstijl is doorgevoerd in alle uitingen van de organisatie en zorgt voor herkenbaarheid, ongeacht welk medium ingezet wordt.

Briefpapier, visitekaartjes, posters, offertes, facturen, enveloppen, de website, de belettering op bedrijfswagens en bijvoorbeeld uw e-mailhandtekening.

Stap 1 – Vrijblijvende kennismaking

Wij komen graag bij u op bezoek en laten ons beste werk aan uw zien en andere relevante voorbeelden. Tijdens bespreken we het aantal huisstijl-elementen en de gewenste opleverdatum.

Stap 2 – U laat zien wat u mooi vindt

U geeft ons een indruk van logo’s die u mooi vindt of bijvoorbeeld een moodboard (ook wel sfeerbord genoemd). Dit laat zien welke sfeer u wilt creëren en wat u zou willen uitstralen. U kunt natuurlijk proberen uit te leggen wat u van plan bent met die bepaalde ruimte, maar dit gaat veel gemakkelijker met afbeeldingen, kleurstalen en monstermaterialen. Die zeggen zoveel meer dan woorden!

Stap 3 – 1e ontwerp-ronde

Wij doen onze uiterste best om uw woorden te vertalen in beeld. U krijgt van ons tijdens de 1e ontwerp-ronde 8 of 9 vrije ontwerpen. Aan u de taak om er twee te kiezen die het dichtst zitten bij wat u wilt uitstralen. Zit er niets voor u bij? Dan krijgt u 9 nieuwe ontwerpen!

 

Stap 4 – 2e ontwerp-ronde

Wij verwerken uw feedback en komen opnieuw met 6 nieuwe ontwerpen. Deze zijn op basis van de twee eerder gekozen logo’s. De ontwerpen komen grotendeels overeen met uw verwachting alleen zijn er nog een aantal kleine puntjes…

Stap 5 – 3e ontwerp-ronde

Dit is de laatste ronde waarbij alle punten zijn verwerkt en er hoofdzakelijk variaties ontstaan in kleur en bijvoorbeeld het lettertype (font).

Stap 6 – Oplevering

Nadat het definitieve logo is gekozen en goedgekeurd, voeren wij het door in de rest van de huisstijl en passen we het toe op het drukwerk (enveloppen, visitekaartjes, briefpapier, etc). Deze ontwerpen kunnen ook worden herzien en worden aangepast tot deze helemaal overeenkomen met uw wensen. U ontvangt van ons alle bronbestanden.

Neemt u contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend de opties. In veel gevallen leveren wij een complete huisstijl op in 10 uur.